Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 2.500.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Beliggende i Campoamor blot et par hundrede meter fra strandene og alle faciliteter, finder du denne fantastiske 4 værelses villa, Model Penelope med panoramaudsigt.

I stueetagen finder du et stort åbent stue og køkken, 1 soveværelse, 1 badeværelser og 1 gæste-toilet. Soveværelset med stor garderobe plads og en-suite badeværelse. På første sal finder du 2 soveværelser ? hver med eget privat en-suite badeværelse. Master bedroom med adgang til en privat terrasse.

Desuden finder du en stor terrasse og trappe til en tagterrasse. Overalt i villaen har du en fantastisk udsigt over et naturlig grønt område og Middelhavet.

Campoamor område i Orihuela Costa anses for at være et af de mest eksklusive og populære områder på Costa Blanca Syd. Området byder på restauranter, supermarkeder, cafeer, barer og lækre strande.

Bemærk: Model Penelope er en af flere villaer, der kan bygges på denne byggegrund. Enhver model kan bruges som inspiration til at opføre drømmeboligen.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

104 Terreno Y-1 Campoa-sector Norte

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (38)