Villa, Benitachell, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 1.073.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Imponerende moderne luksus villa med utrolig havudsigt.

Denne fantastiske og moderne villa med sin utrolige havudsigt ligger i Jazmines boligområde i Cumbre del Sol urbanisering. Jazmines Residential Area, er et sikret område med privat adgang for beboerne. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at købe en luksus bolig, med unikt design, og en fantastisk udsigt. Området er afgrænset af en naturstens mur, og tilbyder brede veje, anlagte grønne områder, designer gade belysning med mere. Et luksus område med en fantastisk udsigt over Middelhavet og skyline af kystbyerne Javea, Moraira, Calpe, Benidorm og Altea.

Villa Bahia er bygget på en 821 m2 stor grund, og har 433m2 boligareal og terrasser fordelt over tre etager. Indgangen, som fører til en stor hall, ligger på den øverste etage, der består af to soveværelser med en-suite badeværelser, rummelig indbyggede skabe og udgang til egen terrasse.

Den overdækkede garage ligger også på dette niveau, og har plads til to biler.

I hallen møder man den moderne design trappe, der fører til stueetagen. På stueetagen finder du villaens reelle højdepunkt. Det store køkken er udstyret med moderne kvalitets hårde hvidevarer, kombineret med spise- og opholdsstue. De store glasdøre i stuen fører til den imponerende terrasse med infinity  pool. Dette område er perfekt til at nyde solen og den spektakulære havudsigt. Stueetagen fuldendes med det store master soveværelse med en-suit badeværelse og påklædningsværelse.

Ejendommen har også kælder, der kan laves til en gæstelejlighed, motionsrum, kontor, hjemme biograf osv. Det indvendige af huset udmærker sig ved sit design og moderne stil, samt fokus på den mindste detaljer.

Villa Bahia er beliggende i området Cumbre del Sol i Benitachell, mellem byerne Javea og Moraira, i et af de mest eftertragtede områder på Costa Blanca Nord. Stedet er ideelt til at opholde sig fast hele året eller blot til at nyde i ferieperioder. Cumbre del Sol er et boligområde med en masse at byde på: indkøbscenter, supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter. Sports område kan tilbyde tennis og padle baner, og over 3 millioner kvadratmeter af grønne zoner med talrige stier til vandreture.

Benitachell er den nærmeste landsby til Cumbre del Sol. Benitachell er en charmerende spansk landsby beliggende mellem Teulada og Javea og det er blevet meget populære som et sted at bo hele året rundt for mange udlændinge.

Flere urbanisationer omgiver den gamle bydel, hvoraf den største er Cumbre del Sol. Andre steder det kan anbefales at besøge omfatte den maleriske by Denia, og badebyerne i Javea, Moraira og Calpe.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

Cumbre Del Sol Benitachel, Alicante, Spanien

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (34)