Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 960.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Luksus design villa i Campoamor

Konstruktionen af denne fantastiske 5 værelses villa i Campoamor, med et samlet bebygget areal på 381 m2, er netop afsluttet. Dette moderne og sofistikerede hjem byder på rummelige værelser med store glasfacader, der fylder boligen med masser af naturligt lys.

Villaen har en privilegeret beliggenhed med et imponerende sydvendt terrasse og swimmingpool område. Den byder på 4 soveværelser og 4 badeværelser (3 af dem en-suite), stue, køkken, overdækket terrasse, tagterrasse og kælder, alt sammen udført med høj kvalitets finish.

Kælderen har et areal på 47 m2, men er gjort parat til, at man nemt kan tilføje 200 m2 ekstra. Alle rum er udtænkt og designet til at opnå den højeste grad af komfort, design og funktionalitet. Ejendommen er bygget på en grund på 700 m2.

Den ligger blot 800m fra den dejlige La Glea strand i Campoamor og tilhører fællesområdet i Las Villas, som byder på adskillige sportsfaciliteter såsom swimmingpool, tennis- og padletennis-baner og grønne områder. En villa der skal ses!

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

72 Calle Ronda Arcipreste de Hita

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (31)