Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 1.049.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Fantastisk sydvendt villa med 5 soveværelser og 4 badeværelser på Las Colinas Golf & Country Club.

Denne dejlige villa indeholder i stue étagen en stor hall, seperat køkken, spisestue, dagligstue, gang, 4 soveværelser, 3 badeværelser og et gæstetoilet. Fra såvel stuen som spisestuen er der udgang til terrasserne, haven og swimmingpoolen.

På 1. sal finder man det store ?master? soveværelse med ensuite badeværelse og? walk in closet?. Fra soveværelsen er der udgang til en rumelig terrasse med smuk udsigt over haven, ?pinjeskoven? og Middelhavet. Den store have er anlagt med henblik på mindst mulig vedligeholdelse og indeholder en stor kunstig kvalitets græsplane, putting green, ?appelsin lund?, petangbane samt en hyggeterrasse med udendørs køkken og grill. Envidere finder du også her et praktisk udhus med masser af plads til opbevaring og bygget i samme charmerende moderne rustikke stil som huset.

Selvom om villaen er fra 2010 har ejerne udskiftet og moderniseret køkken og en-suite badeværelse som fremstår moderne og praktisk i kvalitetsmaterialer. Fantastisk og sjælden udbudt villa.

Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Et sted at ?flygte? til og nyde omgivelserne med de naturskønne stier der smyger sig gennem den oprindelige flora samt appelsin og citron plantager.

Med kun 10 minutter kørsel til det populære shopping center Zenia Boulevard er du aldrig langt væk fra alle servicerfaciliteter.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

64 Urbanizacion PAU-21

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (33)