Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa
eur 266.900

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Ny moderne villa beliggende i Pau-8 i Villamartin.

Villaen som kommer i 1 plan, har 3 soveværelser og 2 badeværelser. Master soveværelse med en-suite badeværelse. Alle garderobeskabe kommer med indbyggede hylder. Det rummelige åbne køkken og stue får masser af naturligt lys fra de store vinduer mod den sydvendte terrasse. Køkkenet kommer fuldt udstyret, herunder Silestone bordplade, og forberedt til ovn i arbejdshøjde. Bag køkkenet finder du et stort vaske- og opbevaringsrum.

Alle vinduer har elektriske persienner. I villaen er der pre-installeret aircondition. Villaen har en privat 3 x 6 swimmingpool inkluderet i prisen, samt kunstgræs i haven. Fra haven finder du en trappe til privat tagterrasse på 110 m2, hvorfra du har udsigt over det omkringliggende område. Tagterrassen har pre-installation for jaquzzi. Under byggeriet kan du vælge mellem forskellige fliser til gulv og badeværelser.

Villaen ligger tæt på Villamartin Plaza og Zenia Boulevard. De nærmeste strande er de populære Playa Flamenca, La Zenia og Punta Prima. En meget flot moderne villa i et populært område.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

3 Calle Madame Butterfly

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.