Apartment, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 356.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

4 værelses Naranjo lejlighed på Las Colinas Golf & Country Club
Beliggende på et af det højeste punkter på Las Colinas Golf & Country Club, finder du denne fantastiske Naranjo lejlighed med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Naranjo komplekset er en fortsættelse af de meget populære Acacia lejligheder.
Naranjo
Fantastisk rummelig sydvendt lejlighed på 115m2 + terrasser på 115m2 og have på 30m2. Arkitekturen er eksklusiv med i et  elegant moderne design. Fra lejligheden er der udsigt ud over grønne skovområder, samt Middelhavet. Lejligheden kommer med fuldt installeret aircondition, et Smart Home System til at programmere din lejlighed fra din telefon eller iPad, privat underjordisk parkering og opbevaringsrum.
Når man træder ind i lejligheden finder du en rummelig åben stue, spisestue og køkken. Rummet får masser af naturligt lys fra de store vinduer mod terrassen. Terrassevinduerne består af skydedøre, der kan åbnes helt op og forsvinde ind i væggen. Mastersoveværelset har en-suite badeværelse. De to badeværelser har gulvvarme. Denne type lejlighed har virkelig været populær gennem de forskellige faser i Acacia bl.a. på grund af de store terrasser.
Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde. Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.
Kontakt Mediter Real Estate for yderligere information om hver enkelt lejlighed.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club her: Link

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)