Apartment, Orihuela costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 179.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

3 værelses penthouse i Novogolf – Villamartin
Lejligheden består af 2 soveværelser og 2 badeværelser. Et af soveværelserne har en suite badeværelse. Boligen har desuden en meget flot stue og et åbent fuldt udstyret køkken med separat bryggers. Fra stuen har du adgang til en dejlig sydvendt terrasse med udsigt over den velholdte have, smuk fælles pool og legeplads.
Via den indvendige trappe i boligen har du adgang til den 63 m2 store tagterrasse, hvor du kan nyde den panoramiske udsigt over Villamartin området. Ejendommen sælges møbleret og har en åben privat parkeringsplads.
Området
Boligen er beliggende i området Villamartin, meget tæt på den berømte Villamartin Plaza med sin hyggelige atmosfære og mange restauranter, barer og caféer. Villamartin Plaza er omgivet af lejligheder bygget i middelhavsstil og palmer med papegøjer. Lejligheden ligger også i nærheden af flere golfbaner og La Zenia Boulevard shoppingcenter.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.