Apartment, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 159.900

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Sydvendt 4 værelses lejlighed i Royal Park SPA
Royal Park SPA ligger i Lomas de Cabo Roig. I dette populære kompleks, kan vi tilbyde denne vidunderlige bolig. Lejligheden ligger i stueetagen og har 3 soveværelser og et bebygget areal på 92m2. De tre rummelige soveværelser har alle indbyggede skabe. Der er to stilfulde badeværelser, det ene med jacuzzi-badekar og det andet med bruser. Stuen er lys og venlig med adgang til en overdækket terrasse. Køkkenet er fuldt udstyret og rummer masser af opbevaringsplads.Ejendommen har en have på 73 m3 mod syd, hvor du kan nyde solen hele dagen.
Tilhørende boligen er også en privat underjordisk parkeringsplads og et opbevaringsrum.
Ejendommen sælges fuldt møbleret og med aircondition.
Royal Park Spa Resort er et aflukket boligkompleks med en vidunderlig udendørs swimmingpool og dejligt haveanlæg. Til komplekset hører også et Spa- og wellnesscenter som er komplet udstyret. Her finder du et fitnesscenter med vægt- og cardiomaskiner, omklædningsfaciliteter, afslapningszoner, et ‘Amazon-brusebad’, sauna, dampbad og en moderne hydrojet-pool.
Lejligheden ligger i Lomas de Cabo Roig, i kort gåafstand til alle faciliteter, herunder barer, butikker, restauranter, supermarked og det lokale busstoppested. De gyldne strande i Campoamor og Cabo Roig ligger kun 5 minutters kørsel væk. Alicante lufthavn og Corvera Murcia lufthavn ligger 50 minutters kørsel herfra.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.