Apartment, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 169.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Denne charmerende lejlighed består af 3 soveværelser og 2 badeværelser, samt et åbent køkken i forbindelse til stuen. Lejligheden har en dejlig vest vendt terrasse direkte ud fra stuen, hvor du kan nyde aften solen. Terrassen er udstyret med glas gardiner, så den om vinteren fungerer som en ekstra stue. På første sal er det 2 store soveværelser og et badeværelse. Under trappen er det et praktisk opbevaringsrum. Fra stuen er det en trappe op til anden sal, hvor det er et soveværelse, et badeværelse samt udgang til en stor tagterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen
Lejligheden er beliggende i det populære område Zeniamar, som har et stort fællesområde med smukke vedligeholdte haver, en stor swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Boligen ligger meget centralt med restauranter og indkøbsmuligheder, og kun 800 m fra strandene i Playa Flamenca.
 
 
 
 

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.