Apartment, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 119.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

3 værelses penthouse med havudsigt i Lomas de Cabo Roig
Denne top etage lejlighed består af to soveværelser, et badeværelse og et dejligt åbent køkken og stue. Der er fra stuen udgang til en østvendt terrasse med havudsigt. Ved indgangen til ejendommen fører en udvendige trappe dig til en storslået privat tagterrasse, hvor du kan nyde solen og den utrolige udsigt hele dagen. På tagterrassen finder du også et praktisk opbevaringsrum.
Ejendommen sælges møbleret med aircondition og hvidevarer.
Lejligheden er en del af Zodiaco Beach-komplekset. Zodiaco Beach er et meget populært kompleks, der byder på en venlig atmosfære og et dejligt fællesområde med swimmingpool.
I Lomas de Cabo Roig er du kun en kort køretur fra stranden og fra en lang række golfbaner: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin og Las Colinas. Det er et dejligt og roligt område med alt hvad man behøver i nærheden.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.