Apartment, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 149.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Dejlig 3 værelses top etage lejlighed med tagterrasse i Zeniamar 10.
Lejligheden har en rummelig stue med adgang til en vestvendt altan på 16 m2, med udsigt over Zeniamar området. Fra denne terrasse kan du nyde eftermiddagssolen.
Boligen har desuden et åbent amerikansk køkken med adgang til et separat bryggers. Der er et stort dobbelt soveværelse, et badeværelse samt et dejeligt gæsteværelse. Begge soveværelser har store indbyggede garderobeskabe. Fra stueetagen har du en trapper op til en 55 m2 stor tagterrasse, med meget flot udsigt over området. På tagterrassen har du også et grillområde, hvor du kan nyde de spanske somre. Lejligheden sælges fuldt møbleret.
Lejligheden er beliggende i det meget eftertragtede bolig kompleks  Zeniamar 10, som har et stort fællesområde med skønne vedligeholdte haver, en stor swimmingpool, fitnesscenter og sauna. Boligen ligger meget centralt i forhold til restauranter og indkøbsmuligheder, og der er kun 800m til strandene i Playa Flamenca.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.