Apartment, Pilar de La Horadada, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 550.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

4 værelses penthouse lejligheder i Bioko II i Mil Palmeras
Penthouse-lejlighederne byder på 3 soveværelser, 2 badeværelser, en stor terrasse og solrig tagterrasse, samt et praktisk bryggers. Den åbne køkkenløsning og stuen modtager masse af naturligt lys fra de store vinduer mod terrassen. Både fra køkkenet, stuen og den store terrasse er der en fantastisk udsigt til Middelhavet. Master soveværelset har en-suite badeværelse. Der er også adgang til terrasse fra to af soveværelserne. Boligen er udført i kvalitetsmaterialer og udstyret med aircondition, gulvvarme på badeværelserne, jacuzzi og udekøkken med barbecue på tagterrassen. Prisen inkluderer yderligere et opbevaringsrum og en parkeringsplads i kælderen.
Mil Palmeras er en lille kystby beliggende mellem Dehesa de Campoamor og Torre de la Horadada i den sydlige del af Costa Blanca. Bioko II komplekset ligger få hundrede meter fra en fantastisk sandstrand og i gåafstand til alle nødvendige faciliteter, så som supermarked og restauranter.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (2)