Apartment, Punta Prima, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 359.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

 4 værelses lejlighed havudsigt i La Recoleta
Mediter Real Estate, der ligger i et af de mest attraktive områder på Costa Blanca, kan nu tilbyde denne eksklusive sydvendte 4 værelses lejlighed i La Recoleta, “Señorio de Punta Prima”. Lejligheden har 3 soveværelser og 2 badeværelser og et gæstetoilet. Begge badeværelser har gulvvarme. Der er marmorgulv og  aircondition i hele lejligheden. Det store køkken kommer fuldt udstyret. Køkkenet har et tilstødende vask og opbevaringsrum. Fra det store soveværelse og stuen/ køkken er der udgang til den dejlige sydvendte terrasse. Fra denne terrasse er der en fantastisk panoramaudsigt over Middelhavet, kystlinjen rundt om La Zenia, og de smukke villaer i Punta Prima. Lejligheden har desuden parkering og opbevarings rum i kælderen. Komplekset tilbyder store swimmingpools, smukke haveanlæg og  24 timers sikkerheds overvågning med CCTV kameraer.
Punta Prima
Punta Prima er et af de mest eftertragtede områder på den sydlige del af Costa Blanca. Punta Prima ligger kun 5 km syd for Torrevieja centrum, men stranden, restauranter, barer, caféer og supermarked, findes inden for gåafstand fra lejligheden. Dette gør Punta Prima til det ideelle sted at bo.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)