Apartment, San Miguel de Salinas, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 219.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Sydvendt 3 værelses topetage lejlighed på Las Colinas Golf & Country Club
Denne charmerende sydvendte penthouse lejlighed byder på 2 soveværelser og 2 badeværelser. De store vinduer i stuen ud mod terrassen gør boligen meget lys og venlig. Fra den solrige sydvendte terrasse er der en fantastisk udsigt udover resortet, skoven og Middelhavet. Fra det separate køkken har man adgang til et praktisk bryggers. Master bedroom har en-suite badeværelse.
Boligen sælges møbleret, med hvidevarer og integreret aircondition. Til boligen følger også en parkeringsplads og et opbevaringsrum.
Lejligheden er del af Tipuana Community på Las Colinas Golf & Country Club. Tipuana byder på et hyggeligt fællesområde med flot beplantning, swimmingpool og legeplads.
Området
Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal mellem bakker, tæt ved havet. Der er en 18 hullers mesterskabs golfbane, anlagt i dette smukke område. Et miljøvenligt område med lav bolig densitet, der falder godt ind i omgivelserne. Det ideelle sted at slappe af og nyde 200.000 m2 smuk natur med skønne vandreture gennem lokal flora, appelsin- og citronlunde.
Udover golf tilbyder området en bred vifte af andre sportsfaciliteter, tennis- og padlebaner samt et fuldt udstyret fitnesscenter, der ligger ved siden af klubhuset.
Dette skønne resort ligger kun 10 min. kørsel fra det meget populære indkøbscenter  Zenia Boulevard.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club: klik her.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)