Apartment, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 219.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Sydvendt 3 værelses lejlighed med havudsigt
Lejligheden er beliggende på 3. sal og består af en rummelig stue og spisestue med åbent køkken. Fra stuen har du adgang til en sydvendt terrasse på 16 m2, med fantastisk udsigt over havet. Der er 2 soveværelser og 2 badeværelser. Master soveværelse med eget badeværelse.
Du kan nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet og ned til La Manga fra alle værelser i denne lejlighed, bortset fra badeværelserne.
Lejligheden sælges møbleret, og er udstyret med aircondition i stue og soveværelser samt gulvvarme i badeværelserne. Med til lejligheden følger der også en parkeringsplads og et opbevaringsrum i kælderen.
Recoleta komplekset byder på dejlige fælles haveområder med flere svømmebassiner og 24-timers overvågning med CCTV-kameraer i hele komplekset. Fra La Recoleta er man i kort gåafstand fra stranden og promenaden i Punta Prima samt supermarkeder og restauranter. En perfekt beliggende lejlighed i hjertet af Punta Prima, kun 5 km syd for Torrevieja centrum.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)