Apartment, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 239.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

3 værelses lejlighed i La Recoleta med havudsigt.
Vi har fornøjelsen af at kunne præsentere denne charmerende lejlighed i et af de mest populære områder på Costa Blanca. Lejligheden som er sydvendt, har 2 soveværelser og 2 badeværelser der begge med gulvvarme. Der er lækre marmorgulve og aircondition i hele lejligheden. Køkkenet er fuldt udstyret. Fra den rummelige og hyggelige stue har du udgang til en dejlig 16m2 sydvendt terrasse. Fra terrassen har du en helt fantastisk udsigt udover middelhavet, kyststrækningen og de nydelige gamle villaer som ligger langs kysten.
Der er parkeringsplads og opbevarings rum i kælderen. Komplekset har smukke anlagte haveanlæg og store svømme pool. Der er 24 timers vagtservice med CCTV kameraer. Lejligheden sælges møbleret.
Punta Prima
Punta Prima ligger 5 km fra byen Torrevieja og man er i  gå afstand til alt, som restauranter, supermarkeder, bank, bussholdeplass og shopping. Punta Prima er et perfekt sted at have en bolig, både som helårsbolig og som feriebolig.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)