Apartment, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 179.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Dejlig 3 værelses stueetagen lejlighed i Panorama Park Punta Prima
Dejlig 3 værelses stueetagen lejlighed i det populære Panorama Park kompleks, beliggende i hjertet af Punta Prima, meget tæt på stranden. Ejendommen består af en rummelig og lys spisestue / stue, stort åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, et af dem en-suite. Der er en dejlig terrasse med udsigt over de smukke fællesarealer. Området har 24 timers sikkerheds overvågning. Der er en elevator samt trapper i bygningen. Komplekset har to swimmingpools og fælles anlagt have. Denne ejendom har en  tilhørende parkeringsplads i kælderen.
Punta Prima
Punta Prima er et af de mest eftertragtede områder på den sydlige del af Costa Blanca. Punta Prima ligger kun 5 km syd for Torrevieja centrum, men denne lejlighed har strand, restauranter, barer, caféer og supermarked inden for gåafstand. Dette gør Punta Prima til et ideelt sted at holde ferie eller leve hele året rundt.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.