Apartment, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 449.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Fantastisk 4 værelses penthouse lejlighed med havudsigt i La Recoleta – Punta Prima
Beliggende i et af de mest attraktive områder på Costa Blanca, tilbyder Mediter Real Estate nu denne eksklusive sydvendte 4 værelses penthouse. Lejligheden er beliggende i det eftertragtede La Recoleta, “Señorío de Punta Prima”. Boligen har 3 soveværelser, 2 badeværelser og et gæstetoilet. Begge badeværelser har gulvvarme. Der er marmor gulve og aircon i hele lejligheden. Det store køkken er fuldt udstyret. I forbindelse med køkkenet er der et praktisk bryggers. Fra masterbedroom samt stuen er der adgang til den store sydvendte terrasse med fantastisk havudsigt. Fra terrassen har du en imponerende panoramaudsigt over Middelhavet, kystlinjen rundt om La Zenia og de smukke villaer i Punta Prima.
Lejligheden kommer med 2 underjordiske parkeringspladser og et opbevaringsrum. Komplekset har store swimmingpools, flotte haveanlæg og  24 timers sikkerhedsvagt med CCTV-kameraer. Punta Prima er et af de mest eftertragtede områder i den sydlige del af Costa Blanca. Området ligger kun 5 km syd for Torrevieja centrum. Der findes strande, restauranter, barer, caféer og supermarked inden for gåafstand fra lejligheden. Dette gør Punta Prima til et ideelt sted at bo.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (2)