Ejerlejlighed, Villamartin, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 184.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Dette kompleks består af lejligheder i Villamartin Gardens i Villamartin.

Disse lejligheder kommer med enten 2 eller 3 soveværelser, 2 badeværelser, stue, åbent køkken og vaskerum. Alle lejligheder har opbevaringsrum og parkeringsplads i kælderen inkluderet i prisen.

Lejlighederne i Stueplan:
Hjørnelejlighederne består af 3 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 54 m2.
De midterste lejligheder består af 2 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 47 m2. Både 2 og 3 soveværelseslejlighederne i stueetagen har direkte adgang til det fælles pool og haveområde.

Lejlighederne på 1. og 2. sal:
Hjørnelejligheder består af 3 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 26 m2. De midterste lejligheder består af 2 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 21 m2.

Penthouse lejlighederne:
Hjørnelejlighederne består af 3 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 24 og tagterrasser på 92 m2.
De midterste lejligheder består af 2 soveværelser og 2 badeværelser med terrasser på 19 og tagterrasser på 76 m2.

Der er en fantastisk udsigt fra de store terrasser ud over det flotte fælles pool og haveområde. De øverste lejligheder, som har privat tagterrasse, har en fantastisk havudsigt. Hvis du køber en af disse lejligheder under opførelse har du mulighed for at vælge mellem forskellige materialer. Man kan vælge fx gulvfliser, køkken, fliser badeværelser og træsorter til dørene.

Haven i dette boligkompleks byder på en verden af ro med sine palmer, grønne træer, naturlige græs, blomster og planter. Der kommer i alt 3 swimmingpools, hvor den ene af dem er opvarmet, samt en legeplads til børn, der er perfekt integreret i omgivelserne.

Villamartin Gardens ligger kun 2 km fra det populære indkøbscenter Zenia Boulevard. Strandende når du på 5 minutter, mens du kan stå på 1. tee på 4 golfbaner indenfor 10 minutter.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

2 Calle Comino

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.