Villa, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 1.180.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Unik designer villa med havudsigt i Finestrat.

Denne villa er bygget som et unikt og individuelt projekt, med en indretning der gør den til noget helt specielt. En villa med sin egen personlighed. Denne moderne villa har store panorama vinduer, der giver optimal mulighed for at nyde udsigten over havet. En luksus bolig i et af de mest priviligerede områder på Costa Blanca. Et perfekt og fantastisk  hus der giver dig fornemmelse af at leve livet udendørs.

Denne skønne villa har en masse at byde på. Den er bygget udelukkende med brug af kvalitetsmaterialer og med den nyeste teknologi opnår man maksimal komfort, og en afslappende ferie sensation. Landskabet omkring villaen og den smukke infinity pool er blot nogle af de mange detaljer, denne villa har at tilbyde. Den 369m2 store villa og 90m2 terrasse er opdelt i 3 niveauer. I stueetagen er der et 65m2 stort åbent køkken, spisestue og stue, med en imponerende trappe der fører op til første sal og ned til kælderen. Der er adgang fra køkkenet og stuen til overdækkede terrasser og den smukt anlagte have. På  stueetagen er der også et gæstetoilet samt et bryggers. Første sal består af 3 dobbelt soveværelser alle med en-suite badeværelser. Alle værelser har indbyggede skabe, og master soveværelset har adgang til en privat terrasse. Den 163m2 store kælder har masser af plads til en garage og stadig plads tilovers til at indrette ekstra soveværelser, et spillerum, fitness osv.

Finestrat byder på et hyggeligt miljø, hvor du vil finde god service, fine hoteller, golfbaner, og restauranter hvor du kan nyde god mad i en intim atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er afslappede destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, som ligger 5 km væk. Storbyen  Alicante  og Alicante lufthavn ligger 30km syd for Finestrat.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

Benidorm, Alicante, Spanien

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (7)