Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 650.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

4 værelses Madroño villa på Las Colinas Golf & Country Club

Beliggende i første og anden række til hul nummer 4 på 18 hullers golfbanen på Las Colinas finder du Madroño komplekset. I alt 19 villaer, hvor 9 er beliggende i første linje, og 10 i anden linje. Villaerne i anden række ligger højere, og kigger dermed henover villaerne foran. Bemærk: Visse af disse villaer har mulighed for privat parkeringskælder.

Denne 3 værelses villa i moderne arkitektur ligger i anden række til golfbanen. I stueetagen finder du en rummeligt åbent køkken og stue i den ene side af huset. De store vinduer giver masser af naturligt lys ind i rummet. I den anden side af huset finder du 2 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse. Fra stuen og det ene soveværelse er der direkte adgang til terrassen.

På første sal finder du et stort master bedroom med en-suite badeværelse og et stort walk-in closet. På første sal har du ydermere adgang til en 63 m2 stor privat tagterrasse. Fra tagterrassen ser du henover villaerne foran, og har dermed en direkte udsigt over hul 4, 5, 6, 3 og 15 på golfbanen.

Hver villa kommer med fuldt integreret aircondition, Siemens hvidevarer, pre-installeret domotic system, indvendig og udvendig belysning, 3,5 x 9 meter saltvands swimmingpool og anlagt have.

Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde.

Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

Calle Pedrera

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (2)