Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 1.115.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

5 værelses Milano villa på Las Colinas Golf & Country Club

Beliggende i anden række til hul nummer 2 på golfbanen på Las Colinas, finder du denne lækre og rummelige 5 værelses Milano villa.

I stueetagen er villaen opdelt i 4 områder forbundet af en hall med store vinduer. I et område finder du et åbent køkken og spiseplads. Bag køkkenet er der et opbevarings- og vaskerum samt et gæstetoilet. Stuen på 41m2 byder på en fantastisk udsigt mod terrassen, haven og de grønne områder omkring Las Colinas Golf & Country Club. Fra stuen er der direkte adgang til terrassen. I stueetagen finder du ydermere 3 soveværelser med dobbeltsenge. Hver med deres eget private en-suite badeværelse. Det største af soveværelserne er på hele 20 m2 med et badeværelse på 19 m2, og har direkte udgang til terrassen.

På første sal finder du Master bedroom på 19 m2 med en en-suite badeværelse på 15 m2.

Tankerne bag Milano villaen har været at udnytte udsigterne og give masser af naturligt lysindfald inde. Villaen leveres med fuldt integreret aircondition, gulvvarme, alle hårde hvidevarer og en privat swimmingpool.

Bemærk: Beskrivelsen ovenfor og plantegninger gælder for den færdigbyggede Milona Villa nr. 4. Milano Villaerne nr. 10 og 11 har andre plantegniner, lavere pris og kommer med privat parkering i kælderen.

Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde.

Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

Calle Fontanelle

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (5)