Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 695.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Beliggende i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club, finder du denne flotte færdigbygget 1 plans villa, model Gavilan, i Almendro kompleks.

Villaen byder på 3 soveværelser med dobbeltsenge, 3 badeværelser, vask værelse, åbent køkken, spiseplads og stue. To af soveværelserne med eget badeværelse. Fra køkkenet, spisestuen og stuen har du adgang til terrassen og den private swimmingpool. Alle badeværelser i villaen har gulvvarme. Foran terrassen finder du en privat saltvands-swimmingpool på 3,5 x 7,7 meter. Villaen leveres med fuldt integreret aircondition. Haven er omgivet af en naturstensmur, og har en anlagt standard med vandingsanlæg og lyspakke.

Las Colinas er et af de mest eksklusive resorts på Costa Blanca. Golfbanen er kendt over hele Europa, og er regnet som en af de bedste på Costa Blanca.

På Las Colinas Golf & Country Club, kan du også nyde en lang række andre sportsfaciliteter såsom tennis, paddle tennis og motionscenter og restauranter som ?Unik? tilbyder typiske spanske mad eller ?Enso Sushi? for en fantastisk japansk oplevelse.

Las Colinas Beach Club, i Campoamor er det perfekte sted at nyde din sommerferies svømmeture i infinity-poolen med udsigt over Middelhavet eller bare slappe af i lækre omgivelser med sol, drikke, mad og musik. Bemærk: Prøvebolig-billeder fra lignende villaer anvendes i denne præsentation.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

Calle Fontanelle

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (4)