Ejerlejlighed, Torrevieja, Alicante, Costa Blanca

Ejerlejlighed · Til salg
eur 412.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Luksus frontline lejligheder Lasal i Torrevieja

Disse nye moderne lejligheder i Lasal komplekset byder på fantastiske panoramaudsigter. Udover Middelhavet ser du fyret ved Cabo de Palos, bjergene ved Cartagena og La Manga del Mar Menor. Udover den gennemførte flotte udsigt giver de store vinduer samtidig masser af naturligt lys.

Lasal bygningen består af 20 lejligheder. Hver lejlighed har 3 eller 4 soveværelser, 2 badeværelser, stor og lys stue, åbent køkken og en balkon. Lejlighederne på de to øverste etager har 60 m2 terrasse og direkte adgang til en privat tagterrasse på henholdsvis 120 m2 og 178 m2.

Bygningen har direkte adgang til strandpromenaden beliggende mellem to af de mest populære strande i Torrevieja, Playa del Cura og Playa de los Locos. Lasal bygning er centralt beliggende med alle faciliteter inden for gåafstand.

Torrevieja har meget at tilbyde med sin vidunderlige marina, flotte butikker og mange gode restauranter. Ligeledes finder du 8 golfbaner indenfor en kort køretur, herunder den prisbelønnede Las Colinas Golf & Country Club.

Bolig detaljer

Boligens beliggenhed i Spanien, Costa Blanca

28 Avenida de la Purisima

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)