Villa, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 389.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

4 Værelses moderne villa i Finestrat
Denne 4 værelses villa Aqua er beliggende i The Costal Life boligkompleks, der består af 23 moderne luksus villaer alle med udsigt over Benidorm og Middelhavet. Alle villaer er bygget på en 400m2 byggegrund og alle har privat have og valgfri swimmingpool. Komplekset er beliggende i det rolige område af Finestrat, tæt på naturen og stranden. Villaerne er bygget i en moderne, åben stil.
Villa Aqua
Villa Aqua er en 4 værelses villa bygget i et plan, der har et boligareal på 117m2 plus terrasse. Der er mulighed for at tilføje en kælder til huset og få ekstra 63m2. Ejendommen har 3 dobbelt soveværelser alle med indbyggede skabe og master soveværelset har en-suit badeværelse. Det store master soveværelse har desuden privat adgang til haven. Det åbne køkken / opholdsstue har store glas skydedøre, der fører ud til en terrasse, hvor der er plads til en privat swimmingpool. Fronterne af køkkenet enheder er lavet af 3D træ melamin og bordpladen er sort marmor. Ejendommen har en hæk omkring grunden, der giver lidt privatliv. Der er en port med intercom ved hver ejendom. Der er plads til en bil på grunden.
Området
Campana Garden er beliggende i Cala de Finestrat, mellem havet og bjergene. Landsbyen Finestrat og kyst feriestedet Cala Finestrat er begge placeret i Marina Baixa region på Costa Blanca, tæt på nabobyen Benidorm. Finestrat har et typisk middelhavsklima. Området har et gennemsnit på 3.000 solskinstimer om året og den gennemsnitlige temperatur overstiger let 20 grader.
Finestrat byder på et storslået miljø, hvor du vil finde venlige betjening, dejlige hoteller, golfbaner og restauranter, hvor du kan nyde god mad i en afslappet atmosfære. Både Finestrat og Cala Finestrat er rolige destinationer sammenlignet med nogle af deres tilstødende resorts.
Hvis du ønsker at nyde et mere pulserende natteliv og et bredere udvalg af internationale restauranter, så kan du tage til Benidorm, der er beliggende 3 kilometer fra Finestrat. Storbyen Alicante og Alicante lufthavn ligger blot 40km syd for Finestrat.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.