Villa, La Nucia, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 275.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Moderne villa med 3 soveværelser tæt på naturen i Polop
Disse moderne villaer ligger i området kendt som Polop De La Marina. Polop ligger på nordøstsiden af ​​Alicante provinsen. Polop er omgivet af bjerge, golfbaner og er tæt på havet og alle nødvendige faciliteter.
Villaerne
Villaerne er bygget i et plan, men med en udvendig trappe op til et 86m2 stort solarium. Huset består af 3 soveværelser og 2 badeværelser, master soveværelset med eget bad. Det åbne køkken har en koge ø der forbindelser køkkenet med spisestue og stue. Fra stuen er der store terrassedøre, der fører ud til en delvis overdækket terrasse. Fra stuen har du også udsigt til den private swimmingpool og den smukke have.
Området
Polop ligger meget tæt på La Nucia, Benidorm og Altea. Det er et ideelt sted, at leve hele året rundt, hvis du ønsker ro og smuk natur, uden at afstå fra at have alle bekvemmeligheder ved hånden.
Den største indtægtskilde for de fleste af Polopolis borgere er landbruget. Mandel og oliventræer er blandt de store afgrøder. Derudover er citrusfrugter også en del af landbruget.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.