Villa, La Nucia, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 309.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Et plan villa med 3 soveværelser i Polop, Alicante
Dette nye projekt består af 5 Katrimi villaer, der ligger i området kendt som Polop De La Marina. Polop er beliggende på nordøstsiden af ​​Alicante provinsen. Polop er omgivet af bjerge, golfbaner og ligger tæt på havet og alle nødvendige faciliteter.
Villaerne
De 5 Katrimi villaer er alle bygget på 400m2 store grunde, og alle bygget i et plan, med en 106m2 tag terrasse. Villaerne har 3 soveværelser og 2 badeværelser og en samlet areal på 106m2. Det åbne køkken / spisestue og opholdsstue er meget rummeligt og lys. Der er udgang til terrasse og haveområde, fra både køkken / spisestue og opholdsstue. De 3 soveværelser har alle plads til dobbeltsenge, og de har alle glas døre, der giver adgang til haven. Det store soveværelse har en-suit badeværelse. Der er trapper på ydersiden af ​​huset, der fører op til den store tag terrasse. Der er plads til en 6×3 m swimmingpool i haven.
Området
Polop, tæt på La Nucia, Benidorm og Altea, er ideel til dem der gerne vil nyde naturen og roen, hele året, uden at give afkald på nødvendige faciliteter.
Den største indtægtskilde for de fleste af Polopolis borgere er landbruget. Mandel og oliventræer er blandt de store afgrøder. Derudover er citrusfrugter  også en del af landbruget.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.