Villa, La Nucia, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 318.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Nyt spændende projekt af etplans villaer
Ved kanten af den gamle landsby Polop, der ligger ved foden af et bjerg, præsenterer vi dette lille nye projekt af et plans villaer med havudsigt.
Villaerne
Ejendommene består af 107m beboelse i et plan, samt en imponerende tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og bjergene.
Det åbne køkken er kombineret med spisestue / stueområde, der med sine store vinduer, giver masser af naturligt lys, samt mulighed for at nyde den fantastiske udsigt.
Der findes desuden 2 gode soveværelser samt et ekstra mindre soveværelse. Det store soveværelse har eget badeværelse og et yderligere badeværelse er placeret imellem de 2 andre soveværelser.
Villaen er omgivet af en dejlig have med terrasser, udendørs parkering og privat swimmingpool.
Areal
Polop ligger meget tæt på La Nucia, Benidorm og Altea. Det er et ideelt sted at leve hele året rundt, hvis du ønsker at nyde roen uden at afstå fra at have alle nødvendige ydelser ved hånden. Den største indtægtskilde for de fleste af Polopolis borgere er landbruget. Mandel og oliven er blandt de store afgrøder. Derudover er citrusfrugter også en del af landbruget.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.