Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 529.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

5 værelses villa på Las Colinas Golf & Country Club
Denne kvalitetsbolig byder på en fin balance mellem moderne design og hyggelig spansk arkitektur.
I stueplan leder den flotte entré ind til den store lyse stue med ekstrahøjt til loftet og direkte adgang til terrassen og haven. I forbindelse med det moderne køkken er der et praktisk bryggers. På denne etage er der også to soveværelser, begge med hvert deres ensuite badeværelse, samt et gæstetoilet.
På første sal er der yderligere to soveværelser og et badeværelse. Fra denne etage er der udgang til tagterrasse med udsigt til haven og de naturskønne omgivelser.
Der er adskillige terrasser rundt om boligen, med rig mulighed for at finde både læ, sol og skygge, så man kan nyde udelivet på alle årstider.
På den store grund på næsten 1000 m2 finder man også en privat putting green. Palmito Community byder på en flot swimming pool, men der er også plads til en pool på egen grund, hvis det er at foretrække. Boligen ligger blot 300m fra Las Colinas klubhuset, som byder på 3 hyggelige restauranter.
Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club her: Link

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (1)