Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 899.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Luksusvilla med 3 soveværelser på Las Colinas Golf & Country Club.
Beliggende i hjertet af Las Colinas Golf & Country Club i den attraktive Olivo Community, finder du denne moderne villa. Villaen ligger på en 1266 m2 stor grund. Boligarealet på 194 m2 er fordelt på to etager, med parkering i kælderen.
Boligen er udført i et moderne men samtidig hyggeligt design og byder på en smagfuld blanding af elementer som træ, glas og masser af lys.
I stueetagen er der 2 soveværelser, 2 badeværelser, bryggers, åben køkkenløsning med spiseplads og en lækker rummelig og lys stue. Fra køkkenet, spisestuen og stuen har du adgang til terrasse og swimmingpoolen. På første sal finder du master soveværelset med en-suite bad og moderne garderober. Fra master bedroom har du adgang til en privat tagterrasse.
Boligen er bygget i 2017. Den har havudsigt både fra stuen og fra master soveværelset. Villaen er udstyret med domotic system, aircondition og gulvvarme på badeværelserne.
Den flotte anlagte have er udstyret med vandingssystem og belysning. Haven er beplantet med bla. oliventræer, blomster og små palmer.

Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal i naturskønne omgivelser. I denne skønne natur ligger der en 18 hullers mesterskabs golfbane. Et miljøvenligt område med lav boligdensitet, som passer godt ind i omgivelserne. Et ideelt sted at slappe af og nyde en vandretur i  200.000 m2 flot natur.
Udover golf byder Las Colinas på andre sportsfaciliteter såsom tennis- og padlebaner samt fitness- og wellness center, som ligger ved siden af klubhuset.
Dette skønne resort ligger kun 10 min. i bil fra det meget populære indkøbs center  Zenia Boulevard.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club: klik her.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (5)