Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 2.075.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Denne signatur villa tilbyder et fremragende unikt design beliggende i Madroño området, på den prisbelønnede Las Colinas golfbane. Denne luksusvilla ligger på en skråning, hvilket gør det muligt at skabe forskellige niveauer og tilpasse huset til dets naturlige omgivelser.
Denne elegante villa med 4 etager har et åbent køkken, spisestue og opholdsstue, bryggers, gæstetoilet og et soveværelse med en suit badeværelse i stueetagen. Der er en stor rummelig terrasse omkring villaen og en infinity pool placeret på denne etage.
På første sal finder du et soveværelse med suite badeværelse, to yderlige soveværelser, et badeværelse og en smuk terrasse. På indgangsniveau er der en stort terrasse ned panoramaudsigt udover golfbane.
Garagen og et opbevaringsrum er placeret i kælderen.
Las Colinas Golf & Country Club er et eksklusivt boligområde med lav boligtæthed bygget omkring en prisvindende 18-hullers golfbane. Las Colinas på en dal omgivet af bakker og et naturreservat af beskyttet jord og skov.
Området
Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal. Der er en 18 hullers mesterskabs golfbane, anlagt i dette smukke område. Et miljøvenlig område med lav bygge densitet, som  er plassert naturlig ind i de naturskønne omgivelser. Det ideelle sted hvor man kan  slappe af,  og nyde naturen bl.a de idylliske appelsin og citron lunde.
Las Colinas er vurderet blandt de beste resorts i Spanien og er blevet kåret som Spaniens beste golfbane ved World Golf Awards ™ og Spaniens førende Villa Resort ved World Travel Awards ™ i både 2015 og 2016.
Området tilbyder flere andre sportsfasiliteter. Tennis og padle baner samt et fuldt udstyret fitness center, som ligger ved siden af klubbhuset.
Dette skønne resort ligger kun 10 minutter fra det populære indkøbscenter  Zenia Boulevard.
Læs mere om Las Colinas Golf & Country Club: Klikk her

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (8)