Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 980.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Villaer i første række ved golfbanen i Las Colinas Golf & Country Club
Madroño området ligger ved siden af ​​den prisbelønnede Las Colinas golfbane.
Villaerne, der ligger i Madroño området,  har en række forskellige smukke udsigter, herunder  udsigt over golfbanen, søen, og nogle har også havudsigt. Somium bygger disse luksuriøse villaer med deres eksklusivt design og  kvalitet ind i Madroño området.
Disse luksuriøse villaer tilbyder i alt 296 m2 boligareal inklusive tagterrasse, bygget i 3 niveauer. Indgangen til villaen er boligens første sal, og det er her man finder 2 af villaens soveværelser. Begge soveværelser har en-suit badeværelse og fra det ene er der udgang til en terrasse. Fra de store panorama vinduer i soveværelserne er der en fantastisk udsigt over golfbanen.
I stueetagen er der et åbent moderne køkken i forbindelse med spise og opholdsstuen. Der er direkte adgang fra denne etage til en dejlig store terrasse og pool. På denne etage findes endnu et soveværelse med en-suit badeværelse samt et gæstetoilet.
De store gulv-til-loft vinduer giver et spektakulære uhindret udsigt over golfbanen.
På kældereniveau findes der et stort disponibelt rum med store glasdøre, et kontor samt et badeværelse. Der kommer pga de store glas skydedøre  masser af lys ind i kælderen og der er desuden udgang til en lille gårdhave.
Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende på et 3,3 millioner m2 fantastik flot og kuperet terræn, tæt ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskabs golfbane, der løber gennem området. Et miljøvenlig projekt med lav boligdensitet, der er tilpasset naturen og omgivelserne. Det ideelle sted at søge til for at nyde 200.000 m2 smuk natur og vandreture gennem grønne områder, appelsin- og citronlunde. Derudover finder du den private Las Colinas Beach Club som ligger lige ud til vandet på La Glea-stranden i Campoamor, Orihuela Costa, med parkering, omklædningsrum, restaurant og swimmingpool.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (5)