Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 439.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Fantastisk 4 værelses villa i Playa Flamenca
Denne skønne villa på hele 175 m2 ligger på en 440 m2 stor grund, med en idyllisk have med egen swimmingpool på 11 x 5 meter.
Boligen er sydvendt og byder på 3 soveværelser og 3 badeværelser. I stueetagen er der en hyggelig stue, åbent køkken med bryggers, 1 soveværelse og 1 badeværelse. På første sal er der 2 soveværelser og 1 stort badeværelse. Det er udgang til terrasse fra master bedroom.
Der er en imponerende kælder på 64 m2 med vinkælder, bar og pool bord. Der er adgang til kælderen både indefra boligen og udefra. Der er også et badeværelse i kælderen.
Boligen er udstyret med fiber internet. Den sælges delvist møbleret og køkkenet er udstyret med hvidevarer. Der er aircondition i hele boligen, samt gulvvarme på badeværelserne. Til haven og terrassen følger udemøbler af høj kvalitet.
Boligen ligger i en privat urbanisation med kun 20 boliger. Området er stille og roligt, men samtidig er man kun 10 minutters gang fra Playa Flamenca stranden og samme afstand fra Zenia Boulevard shopping centeret med hele 150 forretninger. Det er også et stort udvalg af gode barer og restauranter indenfor kort gåafstand.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.