Villa, Orihuela Costa, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 1.200.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Skøn 5 værelses Mimosa villa på Las Colinas Golf & Country Club.
Denne villa integrerer inde og ude området perfekt til hygge med familie og venner i det dejlige klima på Costa Blanca. Terrassen og bolig arealene er delt op i forskellige niveauer.
Indgangen til huset går via terrassen, og du vil finde terrassen og pool området på venstre side. Når du kommer ind i boligen vil du finne 4 soveværelser og 4 badeværelser på højre side. Master soveværelset har en-suite badeværelse og walk-in.closet. Begge gæste soveværelserne har en-suite-badeværelse.
Boligen har en åben køkkenløsning, spisestue og stue hvor der er store vindues partier, som bringer en masse naturlig lys ind i boligen. Både når du laver mad, sidder og spiser, eller sidder i din sofa kan du nyde den fantastiske udsigt.
Villaen har mere end 150 m2 terrasser fordelt over flere områder. Hoved terrassen er på ca 100 m2 plus pool området. Pool området er designet som et infinity bassin som fylder op det rigtige svømmebassin nedenfor.
Det er trappetrin i vandet som fører op til en anden terrasse, som også er forbundet med bassinområdet og de andre terrasser. Chill-out området og bassinområdet er forbundet med et hyggelig ildsted. Udendørsområdet  er flot designet i 3 niveauer, hvor du kan nyde både dag og aften i fulde drag.
Det er underjordisk parkeringsområde hvor der bl.a. er plass til 2 biler, cykler, golfudstyr, vaskemaskin, tørketrommel etc.
Las Colinas Golf & Country Club ligger mod syd i Alicante provinsen, kun 4.5 km fra kysten af Middelhavet. Det er over 20 golfbaner i i kort afstand fra området, plus flere hyggelige marinaer. Den nærmeste lufthavn er Alicante som ligger ca 50 km derfra.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (8)