Villa, Pilar de la Horadada, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 569.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Charmerende 5 værelses villa i Torre de la Horadada
Den rummelige villa med 4 soveværelser og 3 badeværelser ligger på en hjørnegrund på hele 508m2 med indgang lige overfor et flot grønt parkområde.
Boligens ialt 143m2 er fordelt på to etager. I stueplan er der en stor stue i forbindelse med åbent køkken og med udgang til den dejlige have med swimming pool. Derudover er der to soveværelser, to badeværelser og et brygges med direkte adgang til garagen. På første sal er der yderligere 2 soveværelser og et badeværelse. Begge værelser med udgang til en solrig terrasse.

Villaen er særdeles velholdt og samtlige rum er store og lyse. Boligen sælges med aircondition, hvidevarer og alarmsystem.

Torre de la Horadadas dejlige strande ligger blot 900m fra boligen. Indenfor kort gåafstand finder man også et supermarked samt et bredt udvalg af gode restauranter. Området er stille og roligt, men med alle faciliteter lige rundt om hjørnet. Læs mere om området her.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lignende ejendomme i Spanien (2)