Villa, Pilar de la Horadada, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 330.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Moderne villaer beliggende på Lo Romero Golfbane

Balcón de Lo Romero er et bolig projekt bestående af moderne villaer med 3 soveværelser og privat pool på Lo Romero golfbanen.
Balcón de Lo Romero villaerne er på 124,11 m2 fordelt på 2 etager, på grunde i størrelsen fra 279 m2. Villaerne består i grundplan af en stor lys stue / spisestue i forbindelse med et åbent amerikansk køkken, et badeværelse og et soveværelse. Der er desuden et  bryggers i forbindelse med køkkenet. På første sal er der 2 store soveværelser,  et en-suite badeværelse og et familie badeværelse. Alle værelser har indbyggede skabe og  soveværelserne på første sal har udgang til en stor balkon. Der er også en 55m2 stor tagterrasse.
Der er fra stuen direkte udgang til en privat have og en pool (3x6m). Alle vinduer er med dobbeltglas og aluminium rammer og  med motoriserede persienner.
Lo Romero Golf ligger kun 5 km fra Pilar de la Horadada, Costa Blanca. Lo Romero Golf Course ligger i forhøjet position og der er derfor en enestående udsigt over det omkringliggende område og Middelhavet. Projektet er bekvemt placeret i forhold til en række af Costa Blancas strande og Mar Menor (Costa Cálida), hvilket gør dette til et ideelt sted for permanent ophold eller ferie. San Javier Lufthavn Murcia ligger 15 minutter væk, El Altet Lufthavn Alicante, 45 minutter.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.