Villa, Villamartin, Alicante, Costa Blanca

Villa · Til salg
eur 255.000

Boligen. Costa Blanca, Spanien

Villamartin Paradise 2 villaer i Orihuela Costa
Dette bolig projekt består af 31 moderne villaer. Grundene for disse villaer varierer i størrelse fra 200m2 til 475m2. Alle villaer er bygget i 2 etager plus en tagterrasse, og nogle af dem har også mulighed for at tilføje en valgfri kælder. Disse moderne villaer er omhyggeligt designet til at udnytte det indvendige bolig areal og samtidig drage fuld fordel af det naturlige lys i ejendommen. Inkluder i prisen er en 3 x 6m privat swimmingpool og en have med kunstgræs,  grus og planter.
Villaerne
I stueetagen af ​​villaerne har du en rummelig stue med et åbent køkken samt et badeværelse. På anden sal er der 3 soveværelser og 2 badeværelser, hovedsoveværelset med eget badeværelse og udgang til en terrasse. På øverste etage har du en dejlig 44 m2 tagterrasse. Der er mulighed for at lave et ekstra soveværelse, i stueetagen, ved at inddrage en del af stuen.
Der er flere strande og indkøbs muligheder som f.eks Zenia Boulevard kun få minutters kørsel fra disse boliger. For golfentusiaster findes der 4 golfbaner inden for 5-10 minutters kørsel, herunder den prisbelønnede Las Colinas Golf & Country Club.

Bolig detaljer

Dansk Ejendomsmægler Spanien

Peter Warming

Warming Boliger Spanien

+45 30 50 6000
+45 30 50 6000
Ring alle ugens dage kl. 10.00 - 20.00

Warming Boliger Spanien. Vi formidler kontakt til nye kvalitets byggerier på Costa Blanca i Spanien. Vores kontakt i Spanien er dansk, og bor med sin familie i Spanien – er uddannet ejendomsmægler i Spanien, har erfaring indenfor byggeri i Spanien,..

Kontakt

Please enter your Google reCaptcha site keys under "Appearance > Theme Options > General".

Din besked er sendt. Vi kontakter dig hurtigst muligt.